Zeoliet

Zeoliet en de diverse soorten:
Zeoliet clinoptiloliet Zeolith Med

Zeoliet (clinoptiloliet) als voedingssupplement heeft als voordeel dat zware metalen uit het lichaam gebonden worden, waardoor ze met de ontlasting uit het lichaam verwijderd worden. Deze variant verkopen wij als: Zeolith Med
Op de site wordt deze variant aangeboden.

Zeoliet Clinoptiloliet bindt: Arsenicum, Cadmium, Fluor, Kwik, Lood en daarnaast mycotoxinen (schimmels in voedsel). Ook pesticides en ammonia worden door Zeoliet Clinoptiloliet gebonden. Zeolith Med heeft een Europees toelatings nummer en is in Duitsland geregistreerd. (Z-18/04172D)

Zeoliet Actionine:

Zeoliet Actionine heeft dezelfde eigenschappen als Zeoliet Clinoptiloliet echter heeft deze vorm geen food of feed grade. Zeoliet Actionine wordt toegepast in stallen als bodembedekker om vloeistoffen maar met name de ammoniak te binden. In prijs is het ook duidelijk zichtbaar Zeolith Med (clinoptiloliet) is zeer veel duurder dan Zeoliet Actionine.

Wanneer Zeolith Med toepassen

Aangezien nagenoeg al onze vis verontreinigd is met zware metalen, is het zeer aan te bevelen voordat men vis eet een dosis zeoliet te nemen. Maar omdat Zeoliet ook pesticides en veel zware metalen kan binden is gebruik iedere dag aan te bevelen (3mg per keer)
Behalve dat Zeoliet deze bijzondere eigenschappen heeft, is het ook een rijke bron van sporenelementen. Door de hedendaagse erosie en te intensieve bewerking van akkergronden is het gehalte van sporenelementen met soms wel 80% terug gelopen. Aanvulling op het dagelijkse menu is daarom ook zeer gewenst. Onderzoek heeft aangetoond dat nagenoeg alle hedendaagse ziekten te maken hebben met voedsel de-efficiëntie. Dit is ook door het gebruik van Herberals te stimuleren. Herberals is een bron van mineralen en rijk aan Fulvinezuur.
Omdat ons voedings patroon bijna niet meer in evenwicht is, teveel van alles, worden teveel eiwitten geconsumeerd. Door een overschot aan eiwit ontstaat bij het metabolisme: ammonia; als bij product, dit is zeer schadelijk voor het lichaam. Zeoliet bindt dan ook het overschot aan geproduceerde ammonia.

Toepassing:
Zeer divers als voedingssupplement, bodem verbeteraar en als kleimasker op het lichaam. Als supplement één thee lepeltje (3 gram) in een glas water oplossen, gebruiken voor de maaltijd.

Zeoliet Med: pot 200 ML, 100% Zeoliet (clinoptiloliet): Bestellen

Zeoliet actionine: emmer van 10L of zakken van 25 KG. Dit is via de site van www.mercator-groep.nl te bestellen. of direct via deze link: ZeolietActionine