Borega phyto complexe tinctuur

19,95

Voordelen Borega complex

Ondersteunt de weerstand na een infectie ziekte zoals bv ziekte van Lyme

Ondersteunt de weerstand van het centraal zenuwstelsel

Tinctuur gebaseerd op speciaal recept van Herbes D’elixir en is door veel klanten met succes gebruik

Natuurlijk, zonder enige toevoeging

Makkelijk gebruik, 3 x daags de druppels innemen

Artikelnummer: 8720865565255 Categorieën: , Tag:
Beschrijving

Beschrijving

Borega phyto complexe tinctuur:

Borega phyto complexe tinctuur

Deze tinctuur is een speciaal geselecteerd tinctuur voor gebruik na een infectieuze ziekte ter verhoging van de weerstand. Borega phyto complexe tinctuur bevat unieke kruiden van Herbes D’elixir. De tinctuur is natuurlijk en bestaat uit kruiden op alcoholbasis. De Herbes D’elixir tincturen zijn makkelijk in gebruik. Herbes D’elixir is al 85 jaar de koploper in kruiden, kruidenmengsels en tincturen en staat voor kwaliteit en vakkundigheid.

 

Gebruiksaanwijzing:

Neem tussen de 15 en 30 druppels afhankelijk van het lichaamsgewicht en los dit op in wat water. Referentie gewicht is 70kg. Een tinctuur hoeft niet perse op de nuchtere maag ingenomen te worden. Bewaar het flesje op een donkere plek op kamertemperatuur.

 

Ingrediënten:
  • Salie;
  • Rosemarijn;
  • Tijm;
  • Oregano;
  • Alcohol, vrij van synthetische bestanddelen. De alcohol is tevens het conserveringsmiddel, waardoor de tinctuur lang te bewaren is.

 

Let op: Op basis van de geneesmiddelenwet benadrukken wij dat deze tinctuur geen medicijn is. Bij zwangerschap altijd advies vragen aan uw behandelend arts of huisarts.

 

Tevreden? Laat een review achter van ons product en help ons beter vindbaar te maken.

Vragen? Wij beantwoorden graag uw vragen: info@herbesdelixir.com

Herbes D’elixir:

Herbes D’elixir stelt al 85 jaar kruiden, kruidenmengsels en tincturen samen die uw gezondheid ondersteunen. De kruiden worden zoveel mogelijk op biologische oorsprong uitgezocht. Onze producten zijn vrij van GMO, TSE/BSE en Allergenen volgens richtlijn EU2007/068EG.