Gewrichten kruiden

5,95

Voor ondersteuning voor soepele  spieren en gewrichten

Herbes D’elixir Spieren en Gewrichten kruiden

Beschrijving

Beschrijving

gewrichten kruiden

Gewrichten kruiden voor soepele spieren en gewrichten speciaal bij ochtend stijfheid en stram zijn.

Samenstelling:

Moerasspirea:

Agrimonia:

Berkenblad:

Duivelsklauw:

Heidebloesem:

Jeneverbes:

Kattendoornwortel:

Wilgenbast:

Brandnetel:

Heermoes:

Begin iedere dag met een kop Spieren en gewrichten kruiden, u zult na verloop van tijd merken dat stijve spieren en stramheid verminderen.

Deze kruiden zijn volgens een oud recept op ambachtelijke wijze verwerkt in de Spieren en Gewrichten kruidenmelange van Herbes D’elixir.  Het gebruiken van de kruidenthee is niet voldoende en u moet de volgende adviezen ter harte nemen:

Drink voldoende om de afvalstoffen te kunnen afvoeren.

Heeft u van de gele vieze kalknagels, artritis-achtige verschijnselen, restless leggs, kramp, spierpijnen, dan zou het kunnen zijn dat u te weinig drink. Bij weinig drinken bestaat de kans dat de afvalstoffen niet worden afgevoerd en zich gaan ophopen.

Vermijd het gebruik van verzurende producten zoals vlees, zuivelproducten en met name geraffineerde suikers.

Herbes D’elixir probeert op zo’n goed mogelijke manier u van dienst te zijn. We maken de kruiden recepten op ambachtelijke wijze en hanteren het hygiène protocol en voor veilig voedsel produceren (HACCP). Hiermee selecteren wij vooraf de bron van de herkomst van onze kruiden. De kruiden worden binnen Europa verwerkt en zijn voorzien van analyses en/ of certificaten, waarin is aangetoond dat de kruiden veilig gebruikt kunnen worden.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 g