Borstvoeding kruiden – kruidenthee – 100 gram

5,95

Borstvoeding kruiden

100 gram

Artikelnummer: 8720618452580 Categorie: Tag:
Beschrijving

Beschrijving

De kruiden van Herbes D’elixir bestaan al meer dan 85 jaar. Het is een oud recept dat reeds voor die tijd in Duitsland werd gebruikt. De toegepaste kruiden in het recept van de borstvoeding kruiden zijn stuk voor stuk in de volksgeneeskunde een begrip.
We kunnen helaas door de invloed van de geneesmiddelen wet niets mededelen over de werking van de borstvoeding kruiden voor moeder en het zogende kind. Voor uitleg van de kruiden moet u echt op Google kijken naar de specifieke werking.
Herbes D’elixir produceert ook voor drogisterijen ed. Veel van onze producten worden ook als private label afgenomen.

Ingrediënten:

Anijszaad;
Venkelzaad, groen en zoet;
Karwijzaad;
Brandnetel blad.

Inhoud:

100 gram

Gebruik:

Neem driemaal daags een kop kruidenthee.

Gebruik hiervoor een volle theelepel kruiden, doe deze in een zeefje o.i.d. en giet hier gekookt water op. Eerst even af laten koelen, dus niet het kokende water op de kruiden doen. Laat de kruiden 5 tot 10 minuten trekken. Hoe langer u de kruiden laat trekken des te meer werkzame stoffen uit de kruiden in het thee water getrokken zijn. U kunt ook een potje kruiden thee voor de gehele dag maken en deze thee thee dan gedurende de dag drinken. Een bijkomend voordeel van de kruiden thee is, dat men meteen meer vocht binnenkrijgt. In het algemeen drinken we te weinig.

Let op:

Borstvoeding kruiden is een voedingssupplement en geen medicijn volgens de geneesmiddelen wet.

 

Deze kruiden zijn vrij van GMO, TSE/BSE en allergenen volgens richtlijn EU2007/068EG.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 g