Body-lotion

22,45

De 100% natuurlijke, hydraterende bodylotion biedt dagelijkse verzorging voor uw gehele lichaam.

Dank u voor het vertrouwen, we doen ons best voor U
Alvast bedankt. We gaan ons best doen om uw bestelling z.s.m. te versturen
Beschrijving

Beschrijving

Body-lotion 150ML

Body-Lotion
De huidverzorgingslijn werkt in harmonie met de code van het lichaam, met als resultaat een levendige en jeugdige gezondheid van binnen-en van buitenuit.bodylotion plus
NOOIT enige toxinen of schadelijke chemicaliën.

BESCHRIJVING:
De 100% natuurlijke, hydraterende bodylotion biedt dagelijkse verzorging na een douche of bad. Het is licht en snel absorberend, met een fijne structuur zodat het geen vette sporen op kleding achterlaat. Deze hydraterende bodylotion is geschikt voor alle huidtypes. Het maakt de huid stralend, zacht en glad.

GEBRUIK:
Breng de hydraterende lotion op het hele lichaam aan en masseer het met lichte cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen in de huid.

Ingrediënten: Aqua, Spirulina Platensis Extract, Olea Europea Fruit Oil *, Theobroma Cacao Seed Butter, lanoline, Cetearylalcohol, natriumchloride, Angelica Archangelica Root Extract *,HAVVN Body Lotion Thymus Serpillum Extract *, Zeoliet, tocoferol, magnesiumchloride, Cocos Nucifera Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf extract *, Citroenzuur, Silver citraat, Lavandula angustifolia Oil *, Linalool **, D-limoneen **.

* bestanddelen afkomstig uit biologische teelt
** uit natuurlijke etherische oliën

Additional information

Additional information

Gewicht 200 g