Paardenkruiden: Luchtweg verbeteraar

19,95

Kruiden om de longfunctie en het vrije ademhalen bij paarden te verbeteren.

Dank u voor het vertrouwen, we doen ons best voor U
Alvast bedankt. We gaan ons best doen om uw bestelling z.s.m. te versturen
Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Deze melange is samengesteld uit verschillende kruiden en heeft zich in de loop van vele jaren als zeer succesvol bewezen. Het hoesten, kuchen, dampig zijn van het paard is te verhelpen door iedere vorm van stof/ allergenen bij het paard te vermijden. Maar dit is in de praktijk ondoenlijk. De kruiden worden dagelijks door het eten gegeven. Dit zijn kruiden zonder enige vorm van synthetische of E-nummer “verrijkt” iets, puur natuur. Net zoals mensen bepaalde kwaaltjes kunnen oplopen, zo is een bepaalde benauwdheid/ kuchje een bekend probleem bij paarden. Medicijnen zijn chemische nagemaakte preparaten. De kruiden groeien zo in de natuur, als u er moeite voor zou doen kunt u ze plukken in en rond akkers en weilanden dan op de juiste wijze drogen en  vermalen. Aangezien dit zeer bewerkelijke handelingen zijn, kunnen wij dit voor u doen.

Vanuit de ambacht om de kruiden op de juiste manier samen te stellen, wordt iedere bestelling samengesteld, u heeft dus geen product dat al maanden op de plank ligt en aan het verstoffen is.

Paardenkruiden voor de luchtwegen inhoud:
Brandnetel;
Fenegriekzaad;
Venkelzaad;
Zoethout;
Anijszaad;
Gentiaanwortel;
Jeneverbessen;
Karwijzaad/kummel.

In de serie kruiden voor dieren zijn per categorie dier speciale melanges welke al honderden jaren oud zijn. Aangezien wij niet alles op de website kunnen plaatsen, kunt u voor informatie ons altijd mailen. (info@herbesdelixir.com)

Additional information

Additional information

Gewicht 1000 g