Nutri Endo ondersteunt rondom de menstruatie

180,00 159,95

Nutri Endo:

Ondersteunt dmv oligo mineralen rondom de menstruatie.

Klinisch getest en goed gekeurd als Novel Food door de EFSA.

Dank u voor het vertrouwen, we doen ons best voor U
Alvast bedankt. We gaan ons best doen om uw bestelling z.s.m. te versturen
Beschrijving

Beschrijving

Nutri Endo

Nutri Endo (voedingssupplement)

Nutri Endo is een voedingssupplement waarin jaren van onderzoek is gestoken. De Franse laboratoria die onderzoek naar Endometriose gedaan hebben, hebben vele vrouwen onderzocht en hebben hun eind conclusie gebaseerd op een 24 uurs cyclus van de vrouw.  Op deze basis hebben zij een reeks van tien tabletten gemaakt voor de ochtend cyclus en een reeks voor de middag/avond. Op de strip is duidelijk de volgorde aangegeven die men moet volgen. Dit product wordt exclusief gebracht door Herbes D’elixir BV in de BeNeLux en Duitsland. Nutri Endois aangemeld bij de EU aangezien het een Novel Food betreft. (dit betreft voeding dat na 1995 op de markt wordt gebracht). In landen waar het verplicht is om toestemming te hebben voor het specifieke product is goedkeuring verkregen. België is één van de strengste landen in Europa mbt voedingssuplementen. Oók in België heeft Nutri Endo goedkeuring verkregen. In het algemeen kan worden gesteld dat in iedere stage van 1 t/m 4 duidelijk waarneembare verbetering optreedt binnen een aantal maanden.

Nutri Endo wordt met succes in met name in het thuisland in Frankrijk ingezet en wordt door enkele verzekeraars vergoed. Nutri Endo wordt over de gehele wereld verkocht.

Disclaimer: Aangezien wij geen reclame of uitingen mogen doen, willen wij benadrukken wij niet claimen nog op een andere manier verbanden willen maken tussen Nutri Endo en Endometriose. U als consument moet zonder beïnvloed te worden zelf een conclusie kunnen maken. Op internet kunt u zich vrij oriënteren. Nutri Endo 1&2is een voedingssupplement. Met name in Frankrijk zijn veel testemonials van vrouwen mbt hun tevredenheid met Nutri Endo. Hun beweringen zijn niet door de laboratoria beïnvloed. Ook geven wij aan dat de uitlatingen op You Tube van een Italiaanse Gynaecolo ge niet in scene is gezet en zij dit onafhankelijk gedaan heeft. Ook de verklaring van  Gynaecologe Dr. Chr. Zacharopoulou, arts te Parijs  willen wij niet betrekken in een aanbeveling. Daarnaast is de klinische studie door Dr. A. Gerbi “Scientific Justification for Nutri Endo 1&2 in Endometriosis” risk management uitgevoerd in 2014, dit is een op zichzelf staande studie. Deze studie is op te vragen en is in de Engelse taal ter beschikking.

 

Nutri Endo  is een voedingssupplement dat is gebaseerd op de mineralen huishouding gedurende de dag in het vrouwen lichaam. Door een uitgerekende gemiddelde hoeveelheid mineralen en sporenelementen in te nemen (op basis van een gemiddelde lichaamsgewicht) zorgt men ervoor dat het lichaam op de juiste wijze wordt ondersteund. Deze afgestemde hoeveelheid ondersteunt de opname van de mineralen, hierdoor wordt het afweersysteem geactiveerd en ondersteunt bij ongemakken rondom de menstruatie.

Belangrijke kengetallen, (dit is in het algemeen):

  • 1 op de 10 vrouwen ondervinden ongemakken rondom de menstruatie cyclus;
  • het betreft 14 miljoen vrouwen in Europa, dus u bent niet de enige, ga met uw klachten naar uw arts;
  • 40% van de vrouwen met Endometriose zijn niet vruchtbaar;
  • Terugval na een baarmoeder operatie betreft 20% binnen 5 jaar.

Indien u meer informatie wilt, kunt u ons altijd een email sturen.

Endo Nutri 1&2:

Nutri Endo

In de verpakking bevinden zich voor één maand meerdere strips met ieder 7 rijen van tien tabletjes die in de aangegeven richting moeten worden gebruikt. (op deze wijze krijgt men de juiste hoeveelheid mineralen toegediend).

Nutri Endo 1 wordt ’s morgens ingenomen

Nutri Endo 2 wordt ’s avonds ingenomen.

 

 

 

Herbes D’elixir voert meerdere producten rondom het thema menstruatie.  Herbes D’elixir is een ambachtelijk kruiden bedrijf. Op basis van een kruidenmelange hebben wij Menstruatie kruiden. De menstruatie kruiden worden driemaal per als kruiden thee gedronken.  Menstruatie kruiden (nr4)

Als tinctuur hebben wij kruiden ingelegd op alcohol en na vier weken deze gezeefd en gebotteld. Vrouwen kruiden Phyto tinctuur nr 4 kan men gebruiken door maximaal 3 x per daag 15 tot 30 druppels in te nemen met wat water. Vrouwenkruiden Phyto Tinctuur nr 4

Nutrilab by Pronutri

Laboratoire français, spécialiste de l’innovation dans le domaine des compléments alimentaires à  visées éthiques spécifiques, Nutrilab s’appuie sur la technologie brevetée de la maitrise de l’information moléculaire et d’une méthode issue de 30 ans de recherche sur l’Information Cellulaire Vitale des Laboratoires PRONUTRI.

Nutrilab well-activa

Nutri Endo wordt exclusief door Herbes D’elixir BV gedistribueerd in Duitsland en de BeNeLux.

Additional information

Additional information

Gewicht 150 g