Borega-complex, na een tekenbeet

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 5 klantbeoordelingen
(6 klantbeoordelingen)

69,95

Borega-Complex ondersteunt het zenuwstelsel.

Borega-complex bevat 100ML aan natuurlijke essentiële oliën met toegevoegde mineralen en sporenelementen. Draagt bij tot een verhoogde weerstand.

Voor het gebruik na een teken beet

Beschrijving

Borega-complex na een tekenbeet.

Borega-complex is een voedingssupplement dat dagelijks gebruikt wordt ter verhoging van de weerstand. Borega-complex kan bij een tekenbeet  direct op het wondje gedaan worden.  Prik enorm, maar even doorzetten, het heeft een anti-septische werking. Indien de teek nog aanwezig is kan dit ook op de teek gesmeerd worden en hem vervolgens draaiend trekkend verwijderen. Let op NOOIT in de teek knijpen. Ook wordt gesteld dat een teek nooit verdoofd mag worden omdat het dan juist zijn maag inhoud in de huid zou loslaten, tot nu toe zijn hier geen directe aanwijzingen voor, dat dit daadwerkelijk zo is.  Neem een gaasje en doe dit als compres op het wondje en enige tijd laten zitten. Het mooiste apparaatje hiervoor is de Tick Twister. Kost een paar euro en zou eigenlijk in (hand)tas/ EHBO kist moeten zitten.

Indien u Borega-complex als voedingssupplement wilt gebruiken kunt u 3 x daags 3 druppels gebruiken. Doe de druppels in een glas water en drink rustig op, hoeft niet persé voor een maaltijd.

Disclaimer: Volgens de geneesmiddelen wet mogen wij geen aanprijzing doen of commerciële uitingen doen over producten die niet aangemeld zijn in het register voor geneesmiddelen, wij zijn ook geen vergunninghouder in de zin van de wet. Belangrijk voor u als consument is dat u nu een keuze kunt maken, indien u doorleest en het product eventueel aanschaft accepteert u dat u geen medicijn of geneesmiddel in de zin van de geneesmiddelen wet heeft gekocht. De wet(gever) verklaart dat u een gemiddeld onderscheidings vermogen heeft en niet in staat bent om reclame voor supplementen (voeding) en geneesmiddelen te onderscheiden. Lees daarom alles goed door. Wij geven u deze waarschuwing ter bescherming van u zelf maar ook om te voorkomen dat de overheid ons met enorme boetes opzadelt.

Dit product kunnen wij alleen beschrijven in algemeenheden:

Volgens de lijst van KOAG/KAG mogen wij enige algemene uitlatingen doen.

Borega-complex is goed voor belang  van het zenuwstelsel (70.02 verordening)

Borega-complex verhoogt de weerstand van het organisme. (82.01)

Borega-complex ondersteunt het afweersysteem (82.04)

Borega-complex aktiveert het afweersysteem (82.05)

Borega-complex bevordert het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen (82.07)

Borega-complex ondersteunt en stimuleert het immuunsysteem (82.09 en 82.10)

Borega-complex bij vermoeidheid (84.01)

Borega-complex ondersteunt/ helpt bij het herstel na ziekte om het lichaam weer fit te krijgen(103.30)

Borega-complex  gebruiken na een tekenbeet.

Borega-complex 100ML  3 x 3 druppels daags gedurende langere tijd te gebruiken,  tot nu toe zijn geen bijverschijnselen bekend..

Borega-complex is samengesteld uit essentiële oliën.

werkingsmechanisme:

De combinatie van grondstoffen van Borega-complex  hebben een sterke werking tegen een breed spectrum van micro-organismen.  Het bacterie dodend effect van de grondstoffen berust op het verhoogd doorlaatbaar maken van het celmembraan voor protonen en ionen, waardoor de bacterie zijn integriteit verliest en essentiële cel componenten als Nucleïnezuren en ATPase weglekken, als gevolg hiervan worden Hsp60-en 70 geïnduceerd. Hierdoor neemt de mobiliteit van de betreffende bacteriën af, dit anti-microbiële effect is in vitro al tegen tientallen micro-organismen in klinische onderzoeken aangetoond. De metabolische processen die essentieel zijn voor de energie voorziening van bacteriën worden verstoord, waardoor deze afsterft.

Disclaimer: Borega-complex is geen medicijn of medisch hulpmiddel. Borega-complex is een voedingssupplement, zorg altijd voor een gevarieerde voedingspatroon.  Raadpleeg vooraf uw arts of eventueel uw therapeut.   Borega-complex wil geen relatie leggen met welke ziekte of aandoening dan ook.  Lees eerst elders op de site de geneesmiddelen wet.

Borega-complex
Borega-complex na een tekenbeet.

Voor meer informatie omtrent dit product kunt u contact opnemen via het contactformulier

 

 

Extra informatie

Gewicht 125 g

6 beoordelingen voor Borega-complex, na een tekenbeet

 1. Waardering 5 uit 5

  G van W

  Borega-complex zorgt voor een optimaal functioneren van mijn lichaam.
  Ik ben veel uitgeruster en heb veel meer energie.

 2. Waardering 5 uit 5

  Jan S.

  Nadat bij mij de ziekte van Lyme was vastgesteld, heb ik jaren lopen kwakkelen met mijn gezondheid. Ik heb tal van anti-biotica kuren gehad, maar sloegen niet aan. Ik heb drie maanden trouw elke dag de druppeltjes gebruikt en merkte na 6 weken enorme vooruitgang. Ik heb nu het gevoel dat ik nagenoeg vrij van klachten ben. Ik snap niet hoe het kan, maar dit spul heeft mij echt geholpen.

 3. Waardering 5 uit 5

  J. de Boer

  super spul ook last van de ziekte van lym al anti-biotica gehad helpt even en nu was het weeer volop terug aller hande klachten waaronder
  zere voet, heel moe , totaal geen energie, dubbel zien, etc etc
  nu onder tussen 2 weken aan het gebruiken en al meer energie, voet kan ik weer mee lopen, zicht beter
  dus al met al nemen de klachten snel af, dus tot nu toe kan ik het iedereen aanraden,
  ik weet niet wat ik had gemoed zonder borega-complex

 4. Beert

  Eindelijk, na drie maanden het Borega complex gebruikt te hebben, heb ik de uitslag van de test. Natuurlijk wist ik het eigenlijk al, ik voel me veel en veel beter dan toen ik begon met het Borega complex. Maar toch… ik wilde het bevestigd hebben, al is het alleen maar als bewijs. Dus 23 maart j.l. op naar Duitsland, weer bloedprikken, weer de testen. En nu, ik heb de uitslag van de bloedonderzoeken, op papier. De arts in Duitsland was perplex, zoals ook mijn bedrijfsarts. Eigenlijk, ik ook, ik ben verbaasd over mijn energie en dat in drie maanden tijd. Vanaf deze week begin ik met mijn re-integratie bij mijn werkgever. Dat had ik voor kerst 2016 niet kunnen bedenken.
  Op mijn facebook pagina heb ik meer geschreven: Beert Berg.

 5. Waardering 5 uit 5

  Roselinda

  Wat een geluk dat onze dochter gewezen is op Borega Complex! Na jaren steeds weer door allerlei artsen bestempeld te worden met ‘het zit tussen je oren, je gaat maar naar een revalidatiearts’ komt haar energie weer terug, de pijnen verdwijnen en ze voelt zich langzaamaan weer prettig. Zelfs is ze, en dat is echt ook dankzij het Borega Complex, begonnen aan haar studie Geneeskunde op de Universiteit. Wij zijn dankbaar dat Borega Complex zo bijzonder op haar pad is gekomen.

 6. Waardering 5 uit 5

  Ben van den Berg

  Het Borega complex heeft mijn leven compleet veranderd. Ergens in 2014 ben ik gestoken. Wat het was weet ik niet. Een rode plek die na een tijdje weer verdween. Geen aandacht meer aan geschonken. Langzaam maar zeker voel ik mezelf steeds vermoeiender. Werk, jonge kinderen, slechte nachten steeds zoek ik het buiten mezelf. De link met de beet legde ik toen nog niet. Het ging heel langzaam, sluipend.
  Op mijn werk krijg ik de kans om latere diensten te draaien. Dus later beginnen en later vrij. Fijn, ik was steeds zo moe, dat het heerlijk was om langer te kunnen slapen ’s morgens. ‘s avonds kwam ik thuis, eten en op de bank. Moe van het werk. In de weekenden kwam er steeds minder uit mijn handen, moe is mijn slogan geworden. Steeds vaker meld ik me ziek, ik ben moe, moe en nog meer moe. Uiteindelijk lukt het niet meer, het is februari 2016, ik meld me ziek en blijf thuis, zo ontzettend moe.
  Dan beginnen de onderzoeken, huisarts, bloedprikken, nog meer dokters, ziekenhuis. Niets te vinden en het is niet de ziekte van Lyme volgens de artsen. Slopend, is het, ik doe steeds minder en mijn energie level daalt steeds verder. Ik slaap alleen nog maar, lezen ging niet meer , lopen werd steeds moeilijker en iets vasthouden, zoals een kopje thee, het viel me gewoon uit mijn handen.
  Dan komt Bob Huizinga met: “ik heb iets op de plank staan, als het wel Lyme is, wil jij dat dan uitproberen?” Het is een kans, natuurlijk doe ik dat. Bob gaat op zoek naar een arts die wil bloedprikken en het bloed wil opsturen naar de IMD in Duitsland. Zodat, als het Lyme is, we het wetenschappelijk kunnen bewijzen dat het werkt. Helaas in Nederland is dat niet mogelijk. Dan op naar een arts in Duitsland.
  We kwamen uit bij dr. med. Karin Müller in Köln. Zij deed een uitgebreid lichamelijk onderzoek en had al een vermoeden, gezien mijn klachten, dat het wel Lyme was. Er werd bloed geprikt en opgestuurd naar het IMD. Daar wordt mijn bloed getest op vier soorten Borega bacteriën.
  Het is dan twee dagen voor kerst 2016, ik krijg de uitslagen van mijn test binnen. Het is Lyme en de waarden zijn extreem hoog. Ik ga aan het Borega complex beginnen. Na enkele weken voel ik me beter, ik heb meer energie mijn vermoeidheid neemt af, ik kan weer beter zien en ik begin weer te bewegen, de honden weer uit te laten, het lijkt erop dat het werkt.
  Geweldig, we zijn enthousiast, maar natuurlijk moet het wetenschappelijk bewezen worden. Het is dan inmiddels maart 2017, we kunnen niet wachten, we zijn zo benieuwd naar de testen. Op naar Duitsland. De Dr. med. Karin Müller, is verbaasd, over de vooruitgang van mijn gezondheid. Er wordt weer bloed geprikt en exact dezelfde testen worden er afgenomen. Waar ik op de eerste test als hoogste waarde 9,7 score heb (max. is 10) bij één van de waarden, is die waarde nu 2.7. Een bevestiging van wat we al wisten. Geweldig.
  Inmiddels is het mei 2018, ik ben volledig hersteld. Werk weer fulltime en ik kan alles weer wat ik eerst ook kon.
  Bedankt Bob Huizinga, dat je mij gevraagd hebt om het te proberen. Mij hierin begeleid hebt en ook voor mij hebt uitgezocht waar ik bloed kon prikken en de testen kon doen. Het Borega complex heeft mijn leven compleet veranderd.
  Ben van den Berg

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *