Herbes D’elixir kruidenleverancier, ook voor particulieren. Herbes D’elixir voor kruiden die er toe doen!

Arrow
Arrow

Slider

Herbes D'elixir kruidenleverancier en kruidengroothandel.

Herbes D'elixir is de kruiden leverancier voor ondersteunende lekkere kruiden, kruidenthee, voedingssupplementen en natuurlijke huidverzorging. Kortom veel natuurlijke producten die uw weerstand kunnen ondersteunen.

In de webshop hebben wij honderden soorten kruiden (thee), deze zijn alfabetisch gerangschikt.

De kruiden zijn zoveel mogelijk op biologisch oorsprong ingekocht.

Ook hebben wij samenstellingen (complexe) van de diverse soorten kruiden, deze mengsels zijn ter ondersteuning van ons wel bevinden. Vroeger was het heel gewoon om kruiden medicinaal in te zetten, tegenwoordig moet alles wetenschappelijk onderbouwd zijn. Dit is jammer omdat op deze manier een simpele plant zoals bijvoorbeeld brandnetel door kosten verslindende onderzoeken bewezen moet worden, wat een ieder eigenlijk al weet.

Indien u de medicinale werking van kruiden wilt weten, verwijs ik u naar: www.infonu.nl of algemeen naar Google.. Wij mogen u geen informatie verstrekken met betrekking tot de medicinale werking van kruiden.

Therapeuten, groothandels, kuuroorden en winkels kunnen  gebruik maken van de pagina " Inkoopprijzen retail"  Voor een wachtwoord moet u een mailtje sturen, daarna ontvangt u het wachtwoord, dit slechts nadat u bewezen klant wilt worden.

De web-site is zodanig aangepast dat u makkelijk kan bestellen, via de menubalk "Winkel/bestellen". of via deze link: webshop  Ophalen in Vierhouten of  het magazijn in Duitsland kan altijd, zie bedrijfsgegevens voor de openingstijden. Aangezien we niet altijd op de zaak zijn, bel even van te voren of er iemand is.

De kruiden zijn alfabetisch geplaatst, per kruid is geen korte toelichting meer mogelijk. Let op de diverse disclaimers. Het merk Herbes D'elixir verkoopt geen medicijnen en een per ongeluk gepubliceerde medische claim is niet getoetst en mag niet voor waarheid worden aangenomen. Informatie moet u echt op internet achterhalen, bellen voor info kan natuurlijk ook.

Openingstijden: zie bedrijfgegevens.

Voorkom teleurstelling en informeer eerst of iemand aanwezig is, bij evt afhalen van de bestelling,  TEL: 0577-411171

Bij vragen kunt u  altijd bellen en/of mailen.

 

De website is zodanig aangepast dat geen medische claims aanwezig zijn om de medicinale werking van de kruiden in relatie tot enige ziekte of iets dergelijks aan te tonen.  Deze site is vrij van enige relatie tussen kruiden en/of andere producten en welke ziekte dan ook. Dit is een wettelijke maatregel. De complete geneesmiddelen wet is gepubliceerd op deze site, lees dit eerst door voordat u enig artikel gaat bestellen. Let op de leveringsvoorwaarden.

 

 

Facebook Posts

Op het ogenblik is het eierschandaal met fipronil volop in de belangstelling. Een zusterbedrijf van Herbes D'elixir, de Mercator-groep, heeft een natuurlijk product dat de schadelijke fipronil bindt. Bemexcide Absorptie kan in stallen worden toegepast, hierdoor zal de schadelijke fipronil zich binden en vervolgens makkelijk worden verwijderd. Maar er is ook een soortgelijk product om het gif te binden in de kip. Herbes D'elixir heeft een dergelijk product ook, echter uit een ander minerale samenstelling. Clinoptiloliet wordt gebruikt om zware metalen, pesticides en ammoniak uit het menselijk lichaam te halen.
Belangrijk is om te weten dat je niet zomaar een dergelijk product klakkeloos kan innemen. Ieder product heeft zijn eigen specifieke werking. Clinoptiloliet is mild in het maag/darmstelsel en ontgift alleen. Sterkere producten zullen harder ontgiften, maar onttrekken ook vitamines en aminozuren uit het lichaam en dat willen we juist niet. Omdat bijna al ons voedsel bewerkt is, is het gewenst om met enige regelmaat ons zelf te ontdoen van stoffen die niet in ons thuis horen. Let wel: zitten er giffen in ons weefsel en lichaamsvet dan kan de clinoptiloliet er niet bij en zullen we eerst moeten afvallen. Als het gif dan vrijkomt kan het gebonden worden en via de natuurlijke weg ons lichaam verlaten.
Mijn advies: gebruik dagelijks een theelepel clinoptiloliet zodat we zware metalen, arsenicum, pesticides en ammoniak uit ons lichaam weren.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ik wil de facebook pagina van Herbes D'elixir vaker gaan gebruiken om kruiden bekender te maken. Het zou zo jammer zijn als kruiden kennis verloren gaat. Ik wil echter down to earth blijven, kruiden helpen gewoon omdat de werkzame stoffen die erin zitten dit doen, zes keer rond de eik rennen en flink schudden met het kruid, tja helpt het, dan is het zo. Mindset is overigens zeer belangrijk, hier geloof ik dan wel weer in. Anders dan placebo is het veel minder bekende Nocebo, waarbij je jezelf dus schade toedenkt. Een misschien wel bekend verhaal is van iemand die het niet meer zag zitten en een handvol pillen nam en hier "doodziek" van werd, spijt kreeg, en de hulpdiensten belde. Na controle bleek hij een placebo ingenomen te hebben met een bepaald suiker. Toch voelde hij dat hij het niet meer zou gaan redden. Nocebo kan zelfs fataal worden. Ik heb weleens gelezen dat bijsluiters van medicijnen hetzelfde effect hebben.
Groet en mooier weer toegewenst!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vorige week heb ik een inventarisatie ronde gemaakt in Duitsland. Ik ben langs apotheken en reformzaken geweest en daar navraag gedaan over Borreliose (ziekte van Lyme) ook in Duitsland is het dus een groot probleem. Ik heb hen uitgelegd wat de werking van Borega-complex is en dat binnen drie maanden volledig herstel mogelijk is. In 60% van de bezochte zaken is men zeer geïnteresseerd, de overige blijven bij een anti-bioticum, terwijl ze aangeven dat dit alleen bij directe constatering effectief is. Na een week al niet meer, laat staan na jaren, gelukkig is daar nu verandering in, blijf deze berichten volgen. 23 maart gaan een (ex) lyme patient en ik naar Duitsland om te kijken of hij nu echt Lyme vrij is. Over ruim een week kunnen we constateren wat de vorderingen zijn. Los van de bloedtesten, hij voelt zich weer de oude. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vandaag heb ik in Duitsland Biofach bezocht. In Nürnberg vindt dit plaats. Veel mooie dingen gezien, de BIO markt groeit enorm. Ik vraag me wel af of niet veel hiervan pure commercie is. Het is een ware hype. Het idee erachter is goed, het ideële lijkt al weer weg. Ook onderzoekers gesproken die openlijk hun angst uitspraken dat er alweer schimmels en virussen opkomen die eigenlijk altijd werden plat gespoten, dit is dan weer de keerzijde van de medaille.
Ik denk altijd maar zo: alles met mate en kritisch blijven nadenken.
... See MoreSee Less

View on Facebook

kruidenthee