Nu de wereld wordt geteisterd en in de greep wordt gehouden door Corona is het van zeer groot belang om onze gezondheid op een hoog niveau te brengen of te houden.

Niet “gevaccineerd”:

Dit artikel is van belang voor de relatieve kleine groep van ca 30% van de bevolking die niet gevaccineerd is én wil voorkomen om geïnfecteerd te worden. (bron Oxford University 11-9-2021 : 69,8% van de Nederlanders is gevaccineerd). De gezondheid, uw natuurlijke weerstand in Corona tijden is belangrijk om u op de been te houden.

Bekend is dat de overdracht van het Corona virus gebeurt door aerosolen, zeer kleine druppeltjes uit de adem van geïnfecteerde mensen. In de buitenlucht is de kans op overdracht zo’n 0,01%  Het gevaar zit dus binnen, het advies om regelmatig te luchten van huis/gebouw is van belang.

De kans dat jonge mensen besmet raken blijft altijd aanwezig, maar echt ziek worden komt veel minder voor. Dit is te verklaren dat jongere mensen Glutathion aanmaken, hoe ouder de mens hoe minder dat dit wordt aangemaakt. Glutathion wordt in iedere lichaamscel aangemaakt en bestrijdt vrije radicalen in het lichaam, de ziekmakers. 

Het bevorderen van de weerstand kan door  NAC  (N-Acetylsteïne) Dit stofje stimuleert, als aminozuur (anti-oxidant) de aanmaak van Glutathion., zoals beschreven is dit van belang voor een goede weerstand. NAC kan als supplement worden ingenomen dagelijks minimaal 750MG.

Voor de gevaccineerde blijkt dat NAC ook van groot belang is, omdat onderzoek heeft aangetoond dat de “ vaccins”  opgebouwd zijn uit stofjes die niet goed zijn voor onze weerstand. Een veel genoemd ingrediënt is grafeenoxide.  NAC heeft grote invloed op het elimineren van deze giftige stof. Behalve Grafeenoxide bevat het covid 19vaccin SM 102 of polymeren, nanopartikels en MRNA. Al deze stoffen zijn als enkelvoudig product verboden voor gebruik in of op mensen, echter als noodverordening  toegelaten als experimenteel “vaccin” gedurende de testfase 3 en tegelijkertijd 4. De evaluatie loopt voor de meeste Covid “vaccins tot eind 2023, dan zal  worden geoordeeld of deze “vaccins” een  goedkeuring kunnen krijgen en vervolgens als geneesmiddel kunnen worden toegepast.

Bent u er nog? We gaan de diepte in!

Misschien heeft u wel van het spike-eiwit gehoord! Spike-eiwit of Spike-proteïne wordt veel in verband gebracht met het (Sars-Cov-19)  Corona virus. Deze Spike-proteïne komt direct voor bij een infectie zelf, maar nu blijkt dat gevaccineerden dit ook bij zich dragen ( in de neus 241 keer zoveel als een geïnfecteerde ongevaccineerde) Deze Spike-proteïne kan dus overgedragen worden op een niet gevaccineerde, men noemt dit shedding. Door de MRNA in het “vaccin” krijgt het lichaam de boodschap het  spike-proteïn aan te maken. Spike proteïnen blijken ook zonder virusinhoud dezelfde covid-achtige klachten te geven. Deze geforceerde aanmaak van spike-proteïnen is een continu proces waarbij onbekend is hoe lang dit doorgaat. Waar men eerst dacht dat deze spike-proteïnen in de deltaspier zouden blijven zitten en met enkele dagen afgebouwd, blijkt nu dat ze zich door het lichaam heen verplaatsen. Door deze toxische spike proteïnen raken met name bloedvaten en (voortplanting)organen aangetast. Steeds meer blijkt het Corona Virus een griepachtig virus te zijn met ook hart- en vaatziekten problemen, maar ook klachten zoals bloedproppen, migraine, bloeduitstortingen, inwendige bloedingen, onregelmatige menstruatie, hartfalen, neurologische defecten, miskramen, trombose, etc worden steeds vaker gerapporteerd en lijken het gevolg te zijn van deze spike-proteïnen overdracht. (zie VAERS DATABASE). De overheden moeten dit registreren, de medewerking van het melden berust bij het zorgpersoneel.

Kritisch zijn:

Vraag: hoe kan het dat Israël, met de meest gevaccineerde personen, weer een enorme piek in het ziekte verloop heeft, zou het komen door de “booster” derde dosis en nu begint men zelfs al met de vierde.  (Helpt het of veroorzaakt het.) Ook het Verenigd Koninkrijk kampt met dezelfde problemen veel gevaccineerde, juist onder deze groep een hoog aantal besmetten.

Nu heeft u e.e.a. kunnen lezen over het Corona virus en de evt effecten van de toxische stoffen in de diverse “vaccins”.  In de kop van dit artikel staat dat de gezondheid een belangrijk thema is, hoe nu bijdragen aan een goede weerstand.  Eerst wil ik vermelden dat voedingssupplementen geen medicijnen zijn, in het kader van de geneesmiddelenwet zal daarom niets vermeld, geclaimd of aangeprezen worden dat suggereert dat geneest of iets dergelijks. Oók kruidensupplementen dienen op de juiste wijze gebruikt te worden. In het algemeen gesteld,  kruiden dragen bij tot een positieve invloed op uw weerstand.  In dit artikel zullen enkele kruiden genoemd worden die uw weerstand kunnen helpen nu de R weer in de maand zit en in deze specifieke situatie.

Paardenbloemblad, Cistusroos, Sternanijs, Dennennaalden, Kinabast, Zwarte Komijn, Groene thee (de GunPowder variant) en  Neem.  NAC 800MG  en Zeoliet ondersteunen uw weerstand ook in belangrijke mate.

De geselecteerde kruiden hebben speciaal in deze tijd hun werking.

Paardenbloemblad is verkrijgbaar als thee, tinctuur en in capsules;

Cistusroos is verkrijgbaar als tinctuur en in capsules;

Steranijs is verkrijgbaar als tinctuur en in capsules;

Dennennaalden zijn als thee en als tinctuur verkrijgbaar;

Kinabast is alleen in capsulevorm verkrijgbaar;

Zwarte Komijn is alleen in capsulevorm verkrijgbaar;

Groene thee Gunpowder is als thee verkrijgbaar (is niet de gewone groene thee!!!)

Neem is alleen in capsules te verkrijgen.

NAC 800MG is in capsule vorm verkrijgbaar.

Zeoliet in poedervorm en in capsules voor iedere maaltijd innemen, bindt zware metalen ed.

Als preventieve werking voor uw weerstand één van de volgende producten:

Paardenbloemblad, NAC 800MG, Zwarte Komijn en Steranijs.

Indien u merkt dat uw weerstand wel een beetje hulp kan gebruiken:

Dennennaalden, Cistusroos, NAC 800MG, Kinabast en Neem.

We zijn druk bezig om de site te updaten de meeste producten staan onder de categorie van weerstand in corona tijd

Herbes D’elixir BV is gevestigd in Lochem en verkoopt als ambachtelijke kruidengroothandel aan winkels en webshops, via verschillende eigen webshops zijn onze producten verkrijgbaar. Wij hebben geen winkelfunctie, maar langskomen aan de Aalsvoort 97 B9  kan wel. In ieder branche kan men zeggen: wilt u meer informatie ga dan naar onze website, wij mogen u echter geen informatie verstrekken over onze producten met betrekking tot uw gezondheid. Ook op de zuster website www.tincturenwebshop.nl kunt u met name de tincturen en capsules terugvinden.

Gezondheid in corona tijden