Ferox FuelTabs is een katalysatoradditief dat, wanneer het aan de brandstof wordt toegevoegd, zorgt voor een meer complete en efficiënte verbranding. Dit resulteert in meer kilometers op 1 liter brandstof, CO2-reductie (NOx) en minder gebruik van Adbleu. 

ONZE KERNACTIEVE INGREDIENTEN

Ferox Fuel Tabs zijn ideaal voor diesel, benzine en LPG motoren. Verbranding wordt verbeterd: minder verbruik, minder koolstof afzetting, olie blijft schoner, EGR verontreinigt minder snel en CO2-reductie.

VERBRANDINGSKATALYSATOR

Onze technologie is bewezen om de oppervlakken van brandstofdeeltjes en koolstofdeposito’s te veranderen, waardoor er een meer complete verbranding van de brandstof optreedt. Dit leidt tot meer energie per druppel geëxtraheerd, dus een hogere efficiëntie en meer vermogen, beter brandstofverbruik, lagere uitlaattemperaturen, minder schadelijke uitstoot en het voorkomen of verwijderen van koolstofdeposito’s.

BRANDSTOFSTABILISATOR

Onze brandstofstabilisator beschermt je motor tot 12 maanden, zodat je brandstof langer schoon blijft en je geen brandstof hoeft af te tappen voordat je het opslaat. Dit komt door de antioxidanten die we toevoegen, die actief vechten tegen oxidatie. Deze oxidatie leidt tot schadelijke deeltjes die injectiesystemen kunnen beschadigen en filters kunnen verstoppen.

Wanneer je de Ferox Fuel Tabs gebruikt, kun je tot wel 47% AdBlue besparen! Dit is bewezen in verschillende praktijktests. De motor regelt zelf hoeveel AdBlue er bijgevoegd wordt, en uit onderzoek blijkt dat dit leidt tot schonere uitlaatgassen. Dus minder AdBlue nodig. Het is dus echt heel simpel: gebruik de Ferox Fuel Tabs voor een schonere toekomst!

VOORDELEN VAN FUELTABS TOT WEL:
20% BESPARINGEN OP BRANDSTOF EN REPARATIES

FuelTabs zijn de beste optie voor je interne verbrandingsmotor – ze elimineren koolstofdeposito’s, verminderen wrijving, verbeteren brandstofinjectie en verminderen olie- en vonkvervuiling. Met al deze voordelen kan je onderhoudsperioden verlengen, wat leidt tot besparingen.

30% GROTER MOTORVERMOGEN EN EFFICIËNTIE

Je hebt minder brandstof nodig om hetzelfde mechanische vermogen te produceren. Dit komt omdat er minder brandstof onverbrand blijft en de tijd van verbranding wordt vroeger gelegd, op het moment dat de vrijgekomen energie kan worden opgevangen en gebruikt. Ferox Fuel Tabs zorgen ervoor dat je meer vermogen hebt met minder inspanning.

70% CO2-reductie

FuelTabs helpt bij een betere verbranding. Vermindert CO2 (NOx) uitstoot .

De vermindering van deeltjesuitstoot leidt tot een vermindering van de accumulatie van negatieve druk, wat opnieuw leidt tot een verhoging van de efficiëntie.

ANDERE VOORDELEN VAN FUEL TABS:
  • Het verhoogt de te rijden kilometers met 20% of meer bij benzine en 15% of meer bij diesel.
  • Vermindert aanzienlijk de schadelijke uitstoot (CO2, SOx, NOx, HC en PM10)
  • Vermindert de behoefte aan het gebruik van brandstof met een hogere octaan, zodat je onmiddellijk gewone benzine kunt gebruiken in plaats van premium, met dezelfde prestaties.
  • Het reinigt de motoren van koolstofdeeltjes, de hoofdoorzaak van storingen of storingen van injectoren en katalysatoren.
  • Vermindert slijtage van de motor door het verwijderen van koolstof- en kamerdeposito’s.
  • Verlengt de levensduur van de olie, bougies en filters.
  • Onze gepatenteerde brandstoftabletten zijn binnen enkele minuten volledig opgelost zonder resten achter te laten.
HOE WERK FUELTABS?

De technologie van FuelTabs is de beste keuze als het gaat om brandstofkatalysatoren. Ferox kan worden gebruikt met elk type vloeibare brandstof, van kerosine, benzine, diesel, LPG en in elke toepassing of motortype. Het is een bewezen technologie die zorgt voor een betere verbranding en minder koolstofdeposito’s.

Ferox behandelingen zorgen ervoor dat er meer brandstofmoleculen op lagere temperaturen, zo laag als 200 °C, worden versneld en verbrand. Dit is mogelijk door de activerings- of verbrandingsenergie van de brandstofmoleculen (katalytisch effect) te wijzigen. Deze kleine aanpassing heeft een groot effect op de motor, die anders temperatuurcurves ziet die lopen van 200 °C op de cilinderwanden tot 1200 °C in het midden van de verbrandingskamer. Dit betekent dat minder componenten van de brandstof een temperatuur hoger dan 600 °C nodig hebben voor een optimale verbranding.

Door deze verbranding compleet te maken, behalen we alle energie uit de brandstof en verwijderen we koolstofdeeltjes wanneer ze worden blootgesteld aan een hogere temperatuur. Dit voorkomt ook dat er nieuwe koolstofdeposito’s ontstaan. Hierdoor kunnen we de uitstoot van CO, SOx, NOx, HC en PM10 verlagen, waardoor we minder brandstof verbruiken en beter presteren met lagere onderhoudskosten.

Dankzij deze technologie kunnen we de prestaties van onze motoren blijven garanderen. Hierdoor beschermen we de kwetsbare onderdelen – zoals kleppen, injectoren en verbrandingskamer – tegen aanslag en slijtage.

Zie de officiële website https://www.fueltabs.nl/ voor meer informatie.