Bij de bereiding van Havvn Jús wordt de hele  BIOLOGISCHE vrucht verwerkt van biologische oorsprong, echter omdat wij niet SKAL gecertificeerd zijn is het nu geen Biologisch product meer.

Door gebruik te maken van de medische database “Natural Standard” blijkt dat er duizenden klinische studies zijn verricht naar de gebruikte vruchten en hun ingrediënten. Alleen al voor Ginseng zijn 1247 studies ter beschikking. In het totaal zijn vele duizenden studies verricht.  In totaal zijn 4792 (klinische) rapporten die de werking van de vruchten ondersteunen. Doordat echter geen studie verricht is op het totale product mogen wij geen relatie leggen tussen dit product en gezondheid in het algemeen. De werking van Havvn Jús berust op het effect dat antioxidanten hebben op de vrije radicalen. Uit onderzoek door Brunswick Labs is aangetoond dat Havvn Jús een niet te evenaren hoog gehalte aan anti oxidanten heeft. Zie ook de site Havvn -Europe  Op de site van Havvn-Europe staat meer en andere info.

Hieronder een opsomming van de gebruikte vruchten op Google kunt u zelf vinden wat er over de vruchten bekend is met betrekking op hun geneeskrachtige werking zoals in klinische studies naar voren is gekomen en vermeld op de data-base van Natural-Standard.

Bes op wit stokjeDe açai bes

 

 

 

Acerola, een wilde plant die in het tropische en subtropische klimaat groeit.

Acerola

Aloë Vera sap: aloea vera

Appel:

groene appel

AppelbesAronia bes, zo klein als een erwt, een paars zwarte bes met een sterke, droge en zure smaak, die groeit aan loof-inheemse struiken in het oosten van Noord-Amerika.

cranberry

 

 

 

Cranberry extract,de cranberry is al lange tijd bekend om zijn antioxiderende eigenschappen.

ginsengGinseng, de Chinezen vereren Ginseng al eeuwen.

druivenpit

 

 

Druivenpit extract, deze voedselrijke delen van de druif bevatten verrassende eigenschappen, zoals resveratrol.

TheeGroene thee

 

 

 

 

Druivenschil:

GojibesLycium bes (wolfberry/Gojibes), gewaardeerd door de Chinezen voor haar kwaliteit. Wolfberry heeft  vezels, omega-6, omega-3, eiwitten, calcium, kalium, ijzer, zink, selenium, vitamine B2, vitamine C, bèta-caroteen, zeaxanthine en polysachariden.

MangosteenCitaat: Mangosteen:

NoniNoni vrucht:,

granaatappelGranaatappel:

PruimenPruimen extract, pruimen zijn een goede bron van vezels en zijn lange tijd beschouwd als een voedzame vrucht.
Ze hebben ijzer, kalium en vitamine C en  antioxidanten bekend als fenolen, neochlorogenic zuur en chlorogenic zuur.

framboosFrambozen:

Reishipaddenstoel

 

 

 

 

 

Reishi paddestoel:,

 

 

DuindoornbesDuindoornbessen.

AarbeiAardbei:,

kersen

 

 

 

 

 

Kersen extract,

Witte theeWitte thee, is gemaakt van zeer jonge blaadjes thee, die onmiddellijk na de oogst gestoomd zijn om de polyfenolen oxidatie tegen te gaan.

Wilde bosbes

 

 

 

 

 

Wilde bosbes extract

zwarte bes

 

 

 

 

 

Deze site is gezondheids claim vrij, dit volgens richtlijnen van Koag Kag, mocht er toevalliger wijze toch een claim zijn gemaakt, dan is dit niet van toepassing omdat de NVWA ons dit verbied op grond van de Geneesmiddelen wet. Havvn Jus is een natuurlijk middel. en niet geregistreerd en der halve geen medicijn.